Mikä ihmeen Kirjala vattenandelslag?

Tavoitteena on rakentaa toimiva vesi- ja viemärijärjestelmä, johon saatetaan liittää vielä valokaapelikin. Tämä nostaa varmaankin itse kunkin kiinteistön arvoa. Saatte juuri sen palvelun tai ne toiminnot, joita haluatte. Käytännössä tämä tarkoittaa puhdasta vettä ja/tai toimivan viemärijärjestelmän sekä mahdollisesti vielä kaiken maailman filmit ja urheilulähetykset.

Toiminnan kehitystä voit seurata kotisivuiltamme www.kirva.fi. Kirva on lyhenne sanoista Kirjala vattenandelslag. Nyt vesiosuuskunta on perustettu, sille on luotu säännöt, sillä on hallitus, tilitoimisto, y-tunnus ja pankkitili.

Nyt tarvitaan jäseniä, jotta hanke voidaan käynnistää!

Mitä tällainen järjestelmä sitten maksaa? Jäsenyys 500 euroa, runkolinjat noin 10 000 euroa ja tonttikohtaiset vedot noin 5 000 euroa.

Tiesitkö, että omia puhdistusjärjestelmiä ei tarvitse rakentaa, kun tällainen hanke on työn alla, vaikka jätevesiasetuksen määräaika ranta-alueille tuleekin voimaan jo ensi vuonna.

Kokemus vastaavista hankkeista on osoittanut, että monet kiinteistöt, jotka eivät liity jäseneksi heti, tulevat mukaan myöhemmin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, jos ei heti, niin ehkä lapset tai lapsenlapset aikanaan.

Rainer Jansson
Hallituksen puheenjohtaja